Me erotumme, sillä me osaamme

Monipuoliset palvelumme antavat asiakkaalle joustavuutta ja varmuutta

Monipuolisia teollisuuden palveluita maanlaajuisesti jo vuodesta 1990

Ukonhauta on teollisuuden palveluiden tuottaja jo kolmannessa sukupolvessa

Teollisuuden prosessien tukipalvelut

Teollisuuden prosessien, järjestelmien ja toimintatapojen tukipalvelut ja niiden toimivuus ovat kannattavan liiketoiminnan elinehto. Me parannamme tukipalveluiden luotettavuutta taloudellisella ja teknisellä osaamisella. Tarjoamme yrityksellesi sopivimmat ratkaisut 30 vuoden kokemuksella.

Teollisuuden sivutuotteiden seulonta ja kierrätys

Tarjoamme asianmukaisia teollisuuden sivutuotteiden käsittelyratkaisuja. Sivutuotteita kuten kuonaa ja tuhkaa voidaan seulonnan jälkeen uusiokäyttää. Teollisuuden sivutuotteiden jalostaminen uusiomateriaaleiksi on hyödyllistä ja järkevää ympäristön sekä talouden näkökulmasta. Pitkän linjan teollisuuden alan palveluntarjoajana meillä on arvokasta osaamista ja kokemusta sivutuotteiden maksimaalisesta hyödyntämisestä.

Rakennusten purkutyöt ja kierrätys

Rakennusten purkutöissä materiaalien tehokas hyödyntäminen ja kierrätyksen tehostamisen merkitys kasvavat jatkuvasti. Me hoidamme purkutyöt ja kierrätyksen aikaasi säästäen, siististi ja kustannustehokkaasti. Lajittelemme purkumateriaalit säännösten mukaisesti. Ympäristöystävällisen toimintatavan mukaan suurin osa materiaaleista voidaan kierrättää uusiokäyttöä varten. Rakennusten purkutyöt suoritetaan asiakaslähtöisesti ja ammattitaidolla.

Raideliikenteen ylläpito- ja raivaustyöt

Hoidamme VR raideliikenteen ylläpito- ja raivaustöitä tehokkaasti sekä laadukkaasti itäisessä Suomessa. Ammattitaitoinen ja osaava henkilökuntamme huolehtii, että työt hoidetaan turvallisesti ja raideliikennettä häiritsemättä.

Teollisuuden kunnossapitotyöt

Me huolehdimme että yrityksesi piha-alueet ja kulkuväylät pysyvät siistittyinä vuoden ajasta riippumatta. Omistamme laadukkaan kaluston, jolla hoidamme monipuolisesti piha-alueiden kunnossa- ja ylläpidon. Työt räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti ja kustannustehokkaasti. Jätä kunnossapitotyöt meidän asiantuntijoille, ja keskity itse omaan ydinosaamiseesi.

Monipuolisia teollisuuden palveluita maanlaajuisesti jo vuodesta 1990

Raskas sarja vaatii rautaisen kokemuksen ja osaamisen

Monipuoliset palvelumme mahdollistavat turvallisen, taloudellisen ja ekologisen toiminnan alalla.

Eroamme muista toimijoista sillä asiantuntemuksemme perustuu yli 30 vuoden kokemukseen, jo kolmannessa sukupolvessa. Vuosikymmenien saatossa kerrytetty osaaminen on siirretty Ukonhaudassa isältä pojalle, ja nyt jo pojanpojalle.

Olemme luotettava kumppani ja toimintamme on asiakaslähtöistä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille kunnia-asia, ja koemme, että se tekee meistä vahvan sekä kilpailukykyisen toimijan alalla. Me emme tee tyhjiä lupauksia ja olemme ketterä yritys. Tarjoamme raskaan sarjan palvelut, rautaisella kokemuksella.

Me erotumme, sillä me osaamme

Ota yhteyttä

Tarjoamme suurteollisuuden tuotanto- ja kunnossapitopalveluja ammattitaidolla kilpailukykyisin hinnoin. Purkutyöt, hyötyjätemurskaus, seulonta ja kierrätyspalvelut ovat vain osa monipuolista palvelutarjontaamme. Ota yhteyttä ja sovitaan yhdessä miten voimme olla yrityksellesi avuksi.

YLÖS